Αρχική Σελίδα

SRNE Solar Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η ΗΛΙΑΚΉ Co. SRNE, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2009, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας κρατικών επιπέδων που ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις του ηλιακού ελεγκτή δαπανών, του ηλιακού ελεγκτή φωτισμού, offgrid του υβριδικού αναστροφέα, κ.λπ. Αυτή τη στιγμή, SRNE είναι ο παγκόσμιος κύριος προμηθευτής των ηλιακών προϊόντων controller.SRNE κέρδισε την εμπιστοσύνη των σφαιρικών πελατών λόγω του σταύλου που τρέχει και η άριστη απόδοση, που είναι όχι μόνο δημοφιλής στην Κίνα, αλλά και η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Αυστραλία, η Αφρική, η Νοτιοανατολική Ασία και άλλα region.n το 2017, SRNE εισάγονται στην υβριδική αγορά αναστροφέων offgrid. Μετά από το λεπτομερή προγραμματισμό προϊόντων και το μακροπρόθεσμο αναπτυσσόμενο κύκλο, ο υβριδικός αναστροφέας SRNE offgrid είναι έτοιμος να μπει σε την αγορά. Η Ε&Α και το προϊόν βάσισαν, μαζί με την άριστη υπηρεσία μεταπώλησης, SRNE αφιερώνει για να προωθήσει τη νέα ηλικία των ηλιακών εφαρμογών.

 

Κίνα SRNE Solar Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

2008

Το 2008, η νέα Co. ενεργειακής τεχνολογίας Shenzhen COKO, ΕΠΕ καθιερώθηκε με 5 άτομα σε Shekou, Shenzhen.

 

2009

Στις 30 Ιουνίου 2019, η επιχείρηση καταχωρήθηκε κατάλληλα, μετονομασμένος ως ηλιακή Co. Shenzhen SRNE, ΕΠΕ, και άρχισε να εξετάζει την έρευνα & την ανάπτυξη και τις πωλήσεις των προϊόντων ηλιακής ενέργειας.

 

2010

Το 2010, η επιχείρηση κινήθηκε προς την πόλη βιομηχανίας Hengfeng, έχτισε ένα εργοστάσιο που καλύπτει ένα διάστημα πατωμάτων 600m2 και το έβαλε στην παραγωγή τυπικά.

 

2011

Το 2011, η επιχείρηση κινήθηκε προς τη Νο 2 ζώνη βιομηχανίας Gushu Jianyu, και κάλυψε ένα διάστημα πατωμάτων 3,000m ².

 

2012

Το 2012, τα προϊόντα της επιχείρησης πέρασαν τη διεθνή πιστοποίηση ISO9001 και έλαβαν την πιστοποίηση των πολλαπλάσιων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προϊόντων, και εν τω μεταξύ, το καθιερωμένο επιχείρηση τμήμα διεθνών αγορών για να αναπτύξουν τις ξένες αγορές.

 

2013

Το 2013, τα επιτεύγματα της επιχείρησης επεκτάθηκαν γρήγορα και έσπασαν μέσω RMB60 εκατομμύριο, και η επιχείρηση είχε περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

 

2014

Το 2014, η επιχείρηση επέκτεινε περαιτέρω τα κτήρια εργοστασίων της σε 4,000m ², την καθιερωμένα βάση και τα γραφεία παραγωγής Dongguan Chang'an σε εθνικό επίπεδο, κ.λπ., και άρχισε συγχρόνως την οικοδόμηση του πλήρους συστήματος διαδικασίας της.

 

 

2015

Το 2015, η επιχείρηση βελτίωσε το σύστημα διαδικασίας της, και εισήγαγε τη διαδρομή της μεγάλης κλίμακας παραγωγής και των σταθερών πωλήσεων.

 

2016

Το 2016, η επιχείρηση είχε εστιάσει στους ηλιακούς ελεγκτές για 8 έτη, και είχε κάνει μια εξαιρετικά καλή εργασία σε αυτόν τον τομέα. Οι άνθρωποι SRNE δούλεψαν σκληρά για να πιέσουν μπροστά λαμβάνοντας την αρχική πρόθεση υπόψη, και καθοδηγούσαν την τάση της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας εφαρμογής στην εποχή.

 

2017

Το 2017, η επιχείρηση οργάνωσε τις συνεντεύξεις τύπου στη Σαγκάη και Xinjiang, και ανέπτυξε το εμπορικό σήμα SRNE βαθμιαία. Οργάνωσε τις δραστηριότητες κινήτρου πωλήσεων όπως η μεγάλη εκστρατεία με εκατό συντάγματα, κ.λπ. για πολλές φορές, πολύ ενθαρρυντικός τον ενθουσιασμό των υπαλλήλων.

 

2018

Το 2018, SRNE εμφανίστηκε στις συνεντεύξεις τύπου που διοργανώθηκαν στη Σαγκάη και Xinjiang, κ.λπ. με τους αναστροφείς που ερευνήθηκαν ανεξάρτητα και που αναπτύχθηκαν από το, που παρατηρεί την ανάπτυξη κύριων σημείων του.

SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : srne

Αριθμός Υπαλλήλων : >150

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα SRNE Solar Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα SRNE Solar Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα SRNE Solar Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα SRNE Solar Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ευφυής ηλιακός ελεγκτής δαπανών

Αυτόματη ψηφιακή προστασία υπερτίμησης ελεγκτών 20a 12 24v δαπανών Pwm ηλιακή

Ο ελεγκτής Pwm δαπανών υψηλής τάσης βάσισε τον ηλιακό ελεγκτή 50A 60A δαπανών

Ευφυής ηλιακή επίδειξη ελεγκτών 12V 24V 40A 50A LCD δαπανών Bluetooth

Ηλιακός ελεγκτής δαπανών MPPT

Ηλιακό σύστημα μέγιστο Power Point που ακολουθεί τον ηλιακό ελεγκτή 24V 20A δαπανών

Ηλιακός ρυθμιστής 12v Bluetooth Mppt ελεγκτών δαπανών Mppt υψηλής τάσης

Ρυθμιστής μπαταριών ελεγκτών δαπανών ρυθμιστών ηλιακού πλαισίου MPPT για το αυτοκίνητο/τη βάρκα

Ηλιακός ελεγκτής δαπανών PWM

12V / ηλιακός ελεγκτής ελεγκτών 10Amp SRNE δαπανών 24V PWM με την παραγωγή USB

Πολυ λειτουργίας Pwm ηλιακής ενέργειας σύστημα προσδιορισμού ελεγκτών αυτόματο

Εύκαμπτος ρυθμιστής 10A ελεγκτών δαπανών PWM ηλιακός για τα εγχώρια ηλιακά συστήματα

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ηλιακός ελεγκτής δαπανών SRNE προμηθευτής. © 2020 srneenergy.com. All Rights Reserved.
粤ICP备09126372号